شیرینی مربایی (آلمانی)

شیرینی مربایی (آلمانی)

1401/08/11
مواد لازم :
 
تخم مرغ 1 عدد
کره 1/2 پیمانه
شکر 1/4 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر بادام یا فندق 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
فیلینگ  مقداری
 

طرز تهیه:

 

کره وشکر را با هم مخلوط کرده تا نرم شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده هم می زنیم یکدست که شد پودر بادام یا فندق و آرد و بیکینگ پودر را ریخته تا خمیری بدست آید .با استفاده از وردنه خمیر را باز کرده با کاتر به سلیقه خودمان قالب می زنیم و روی نیمی از شیرینی های قالب زده را با ماسوره یا قالب کوچکتر حفره ای ایجاد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار داده ایم می چینیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم.

بعد از سرد شدن با فیلینگهای مختلف پر می کنیم.

نظرات
شما هم می‌توانید در مورد این خبر یا مقاله نظر خود را بنویسید