طرز تهیه کیک ردولوت

طرز تهیه کیک ردولوت

1402/02/14

مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت

میزان مواد لازم برای طرز تهیه کیک ردولوت

کره 170 گرم
شکر 450 گرم
شیر 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
نمک 1 پینچ
وانیل 1 قاشق چای خوری
رنگ قرمز 80 گرم
آرد نول 475 گرم
پودر کاکائو 55 گرم
سرکه سفید 25 گرم
جوش شیرین 1 و 1/2 قاشق چایخوری

 

مراحل آماده سازی : 

 

1. فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم .

توجه : در فرهای برقی دمای فر باید 20 تا 30 درجه کمتر از فرهای گازی باشد.

2.کره را بیرون از یخچال گذاشته تا به دمای محیط برسد.

3. آرد ، جوش شیرین و پودر کاکائو را مخلوط کرده و الک کنید.

4. در ظرف جداگانه سرکه را به شیر اضافه کنید و کنار بگذارید.

5. کف سینی 20 ×30 را کاغذ روغنی قرار داده و یا می توانید با اسپری روغن جداکننده کف سینی را چرب کنید.

 

مراحل پخت :

 

مرحله اول : کره و شکر و نمک را با همزن دور متوسط خوب مخلوط می کنیم تا شکر داخل کره آب شده و رنگ آن کرمرنگ شود. سپس تخم مرغ ها را تک به تک داخل مواد ریخته و هم می زنیم ، وانیل را به مواد مرطوبی که مخلوط کردیم اضافه می کنیم.

 

مرحله دوم : به مخلوط شیر و سرکه ، رنگ قرمز را اضافه و هم می زنیم تا رنگ کاملا حل شود.

 

مرحله سوم : مخلوط مواد خشک ( آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ) را کم کم به موادمان اضافه کرده با لیسک بصورت دورانی هم می زنیم تا حالت نرم و روان پیدا کند.

 

مرحله چهارم : مواد را در قالبی که از قبل آماده شده ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم .

 

مرحله پنجم : کیک را از فر خارج کرده و پس از 10 دقیقه بر روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.

 

مرحله ششم : در این مرحله روی کیک را برش زده و صاف می کنیم تا برجستگی روی کیک از بین برود سپس با رینگ کیک طرح قلب ، کیک را برش می زنیم.

 

 

مرحله هفت : می توانید با کرم پنیری لایه های کیک را تزیین کنید.

 

 

 برای مشاهده نحوه آماده سازی کرم پنیری اینجا کلیک کنید.

 

نکته 1: پس از 40 دقیقه با یک سیخ چوبی و یا تستر کیک ابتدا کیک را تست کنید ، اگر کیک به سیخ چوبی نچسبید ، کیک شما آماده است.

نکته 2: این مواد برای قالب 18 سانت هم مناسب میباشد.

 

 

 

 

نظرات
شما هم می‌توانید در مورد این خبر یا مقاله نظر خود را بنویسید