نان پنجره ای

نان پنجره ای

1401/08/11

مواد لازم :

 
تخم مرغ 2 عدد
آرد  2 قاشق غذاخوری
گلاب 4 قاشق غذاخوری
وانیل  1/8 قاشق چایخوری
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
پودر قند و پودر هل برای تزیین

طرز تهیه:

 

نشاسته گل را در گلاب حل کرده ،تخم مرغ و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم و از صافی رد می کنیم.

مقداری روغن داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن حرارت را ملایم می کنیم .قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را چند ثانیه درون روغن قرار می دهیم تا کمی داغ شود، سپس درون ظرف حاوی مایه شیرینی می زنیم تا مایه شیرینی جذب قالب شود. حالا به سرعت قالب را درون تابه قرار می دهیم.

در این مرحله قالب را به آرامی تکان می دهیم تا شیرینی از قالب خارج شود و درون تابه بیفتد و طلایی شود.آنها را از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس درون یک ظرف حاوی پودر قند و هل می غلطانیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.

نظرات
شما هم می‌توانید در مورد این خبر یا مقاله نظر خود را بنویسید